Nye græsmarker

Hvis du undrer dig over, hvorfor der er stille her på bloggen, så er svaret, at jeg har fået nyt job, og ikke længere arbejder på ITU. Så indtil videre er bloggen et historisk arkiv over mine råd, tips og tricks til studerende på IT-Universitetet.

Men jeg arbejder stadig med undervisning af studerende. Jeg besøger ugentligt studerende på de sjællandske erhvervsakademier og proffesionshøjskoler, hvor jeg holder workshops i LinkedIn & Networking, Studieteknik, Præsentationsteknik, Kompetenceafklaring og CV-skrivning. Det er en del af mit nye job som informationskonsulent hos FTF-A.

Tak til alle de skønne studerende, som jeg har fået lov at møde igennem undervisning, vejledning og støttetimer.  Håber vi mødes igen derude i den virkelige verden 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...