Generation Mig Mig Mig

“I am about to do what old people have done throughout history: call those younger than me lazy, entitled, selfish and shallow. But I have studies! I have statistics! I have quotes from respected academics! Unlike my parents, my grandparents and my great-grandparents, I have proof.Here’s the cold, hard data: The incidence of narcissistic personality disorder is nearly three times as high for people in their 20s as for the generation that’s now 65 or older, according to the National Institutes of Health; 58% more college students scored higher on a narcissism scale in…”

Sådan starter Time Magazines Cover historie fra maj-udgaven 2013. Artiklen kommer i kølvandet på den stigende forskning i sammenhængen med den stigende online selvfremstilling og øgede narcissistiske tendenser blandt ungdomsgenerationen.

Og hvad er konsekvenserne af den øgede selvfremstilling på sociale medier, heriblandt på sociale netværkssider som Instagram, Facebook og Pinterest? Hvad er konsekvenserne for individets velbefindende og for samfundets sammenhængskraft på både langt og kort sigt? Og hvem bærer ansvaret for udviklingen, teknologien eller de unge, eller begge?

Hvis dette kunne være af interesse for dig, så vil jeg anbefale, at du kigger mere på følgende:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...