Så er efterårssemesteret skudt i gang

Det er ugen, hvor semesteret for alvor begynder for de studerende her på DDK og DMD. Jeg glæder mig enormt til at møde de godt 200 studerende på kurserne Digital Retorik på 9. semester (kræver login) og Forskningsprojekt og Akademisk Formidling på 5. semester.

De bachelor- og specialestuderende er allerede gået i gang, og jeg har fået fornøjelsen af at vejlede projekter om bl.a. sociale mediers evne til at engagere unge i fysiske aktiviteter,  politikeres brug af sociale medier samt politiets brug af Facebook.

Det bliver spændende at følge de studerende, både på kurserne og som vejleder. Jeg glæder mig helt enormt. Jeg har i år en ny ambition om at få tematiseret de sociale medie teorier på et kæmpemæssigt kort. I øjeblikket går overvejelserne på, om det bedst overblik fåes analogt eller digitalt og om der findes nogle smarte værktøjer, som kan hjælpe med at holde kortet opdateret.

Og så arbejder jeg stadig på at udvide listen af gode råd til hovedemner i en projektrapport. Måske får jeg tid, hvis der ikke kommer endnu et spændende projekt, som skal vejledes.

Glæder mig til at få sat ansigter på jer – og til at dele viden og læringsrum med jer hele efteråret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...