Regler og guidelines for eksamen

ITUs website er som en kæmpe høstak at finde en nål i – eller endnu værre – et svar på det spørgsmål, man sidder med. Så efter endelig at lokaliseret de essentielle eksamensdokumenter, er jeg nået til den konklusion, at det er bedre at lave en lille linksamling her på bloggen end at sætte jer fri på ITUs website.

Jeg har derfor en lille FAQ om eksamen, som i finder til højre i sidemenuen.

FAQ’en rummer links til pdf’er og sites, hvor der findes svar på de mest almindelige spørgsmål om eksamen. Grunden til at jeg har valgt at linke fremfor at skrive svarene ind her på bloggen, er, at jeg på den måde kan sikre, at informationerne altid er opdateret. Så håber jeg bare, at man ikke begynder at flytte rundt på informationerne på ITUs website 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...