Gode ressourcer til akademisk opgaveskrivning

Her er en lille liste med gode fif, tips og tricks til at skrive opgaver på DDK og DMD. Brug dem, når jeg ikke lige er tilgængelig for vejledning, eller i har spørgsmål, som i har behov for at få uddybet endnu mere.

Anker om vejledning
Jeg har tidligere nævnt, at Anker Helms blog ligger inde med rigtig meget godt materiale, når det kommer til akademisk skrivning. Tjek under materialer, hvor i finder f.eks. en super oversigt over, hvordan henvisninger skrives, men der er også gode eksempler på, hvordan en indledning og konklusion skrives. Fordelen er, at det henvender sig direkte til ITU studerende.

Den Gode Opgave
Derudover er der jo den evigtgyldige og prisværdige bog Den Gode Opgave, som burde være enhver studerendes bibel. Hvis man ikke ejer den, findes nogle af kapitlerne online. Heriblandt kap 2. Kvalitetskriterier i Den Gode Opgave.

Jeg håber at kunne udbygge listen løbende og hører gerne fra jer, hvis i har fundet andre gode ressourcer eller hjælpemidler for studerende, som skriver opgaver.

Send mig en mail!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...